Smartfit

  • Timișoara
  • reconversie, wellness
  • 2014
  • 3.000 mp
  • finalizat

Spațiul în care funcționează centrul de fitness și wellness este o porțiune dintr-o fostă hală industrială. Într-o strânsă relație cu mișcarea și sportul, designul este concentrat pe imagini dinamice. Plafoanele sunt lăsate deschise, traseele instalațiilor sunt expuse, configurând o estetică industrială. Alegerea și alăturarea diverselor materiale a fost determinată de cerințele funcționale: suprafețe suport pentru diverse activități sportive, suprafețe durabile, pereți transparenți și pereți oglindă etc. Spațiul central este definit ca un spațiu public deschis, încurajând comunicarea între cei care participă la activități.

rsz_flvn4887(1)
rsz_flvn4971(1)
rsz__dsc0398(1)
rsz_2flvn4881(1)
rsz_flvn5045(1)